2011. július 26., kedd

Fülöp Ildikó: Kötelező olvasményok - Jelenlegi ára: 520 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kötelező olvasmányok tartalma és elemzése középiskolásoknak 1. A könyv listaára: 599 Ft. Leírás:
A középiskola első osztályosai (a Nemzeti alaptanterv értelmében a kilencedik évfolyamos diákok) számára készült a vékony, könnyen áttekinthető, könyvészetileg nem éppen igényes kötet, mely az irodalom-tananyag kötelező, illetve ajánlott olvasmányainak egy részét mutatja be (Odüsszeia, Antigoné, Arisztophanész: Lüzisztraté, Plautus: A hetvenkedő katona, Isteni színjáték, a lovagi irodalom, a trubadúrlíra és a minnesängerek költészete, illetve Walther von der Vogelweide versei és a Niebelung-ének, Szent István király intelmei, továbbá Anonymus és Kézai Simon Gestája). A rövid szerzői életrajzból, hosszabb tartalmi összefoglalásból és néhány oldalas elemzésből álló, portrékkal, kéziratmásolatokkal kiegészített fejezetek a kötet végén található bibliográfia szerint az alapvető, de sajnos nem minden esetben a legkorszerűbb kiadások és kézikönyvek anyagára épülnek. Anonymus kapcsán pl. az összeállító meg sem említi az 1210-es évek végén elhunyt Péter győri püspököt, aki a legújabb kutatások szerint a legvalószínűbben azonosítható a Névtelennel, ráadásul félreértve a Spenót (A magyar irodalom története. 1. Bp., Akadémiai, 1964) vonatkozó részét, mely a szöveget megőrző, valószínűleg domonkos szerzetes által másolt kódex-ről beszél, Anonymust domonkosként aposztrofálva, összekeveri a szerzőt a másolóval. Kifogásolható még az összeállítás koncepciója is, hiszen kimaradtak olyan jelentős életművek, mint pl. a Balassi Bálinté vagy az egyes tankönyvekben szintén a kilencedikes tananyagban tárgyalt Zrínyi Miklósé, melyek az érettségi témakörök portrék és látásmódok részében szerepelnek. Ettől függetlenül a tankönyv kiegészítőjeként tanári vezetéssel használható. ISBN: 978-963-590-402-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 520 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 18:11
. Fülöp Ildikó: Kötelező olvasményok - Jelenlegi ára: 520 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése