2011. december 25., vasárnap

Meteorológiai és talaj hőmérő - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Német profeszionális Mintherm típusú hőmérő -40 és +55 fok közötti értéktartományban. Alkalmazható belés kültéri mérésekhez, fagykár jelzésére meteorlógiában vagy mezőgazdaságban. A hőmérő belső  kis szegecs van, ami a hőmérséklet esésekor együtt mozog a folyadékfelszínnel. Tartsuk függőlegesen fejjel felfelé a hőmérőt. A szegecs a folyadékfelszínig mozdul el. Most tegyük vízszintes helyzetbe, ezzel mérésre készen állunk. Ha a hőmérséklet csökken, a szegecs lefelé mozog, ha emelkedik, megmarad az eredeti állásban, tehát rögzíti az adott időszak legkissebb hőmérsékletét. Pl. éjjel, lehet tudni, mennyi volt a minimum. Meg lehet rajzolni egy térség éjjeli hőmérsékletminimumainak profilját, illetve következtetni lehet, az esetleges fagykárokra.
A termék lifetime típusú, tehát, ha vigyázunk rá, életünk végéig kitart, gyakorlatilag több mint 100 év a normál üzemideje.
Nem romlik el mint a digitálisak, nem fogyaszt áramot, nincs akku, ott lehet hagyni a mezőn is, ahol senki sem jár. Profi német minőség. Nézze meg a többi terméket is.
Jó licitet.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-12 08:11
. Meteorológiai és talaj hőmérő - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése